Kurs – fullbokad!

För snåljåpar & planetälskare

Hej, 

Hösten 2020 kommer vi öppna upp för en liten grupp att gå kurs med oss här i Göteborg! 

I kursen kommer du att lära dig att laga god och billig vegetarisk mat. För att du ska kunna få till det i din vardag kommer vi också komma in på flera olika så kallade “staycheap-verktyg” så som planering, inköpslistor och matlådan samt inspiration till att vara och äta ute. Vi kommer kika på matkostnader och utsläpp relaterade till maten vi äter samt gå igenom grundläggande näringslära. Kursen kommer varva teori med praktik och inkludera hemuppgifter för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen även mellan kurstillfällena. Notera att detta alltså inte är en renodlad matlagningskurs.

Kursen kommer vara fem tillfällen á 3 timmar fördelat över 10 veckor. Vi kommer vara en del i köket, varva teori med praktik samt ha ett tillfälle utomhus för att gå igenom hur man lagar mat på stormkök samt inspirera till att vara och äta ute oftare.

*Vi kommer självklart följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att kursen ska kunna genomföras på ett säkert sätt

Nedan kan du se ett urplock av vad som kommer ingå i kursen. Det ingår även mat vid varje tillfälle samt hemuppgifter mellan kurstillfällena.

Kursen är nu fullbokad för denna gång!

Anmälan sker genom att du mailar fullständigt namn och adress till [email protected] Märk mailet med ”KURS”. Anmälan bekräftas i vändande mail med bifogad faktura. Anmälan är bindande.

Läs mer om återköp och ångerrätt här.

Har du frågor eller funderingar kring kursen får du gärna maila oss på [email protected]

Staycheappodden

Portionen Under Tian har blivit med podd! Vi, Hanna & Johanna, kommer vrida och vända och prata om allt som har med #staycheap att göra. Du hittar oss där poddar finns under namnet ’Staycheappodden’. Lyssna på senaste avsnittet här.

Klicka hem 300-kronorsveckorna direkt via mat.se

Nu är det ännu enklare att köpa hem alla ingredienser till den senaste 300-kronorsveckan online! Vi har fyllt en varukorg hos mat.se som innehåller allt du behöver. Just nu får du dessutom som ny kund hos mat.se 200 kr i rabatt när du uppger rabattkoden UNDERTIAN200 vid köp över 750 kr samt 75 kr som befintlig kund vid ett köp över 750 kr med koden UNDERTIAN75 (gäller t.o.m 30/9). *Denna tjänst är ett betalt samarbete med mat.se. Alla 300-kronorsveckor hittar du här.

Kurs (fullbokad) – För snåljåpar & planetälskare

Hösten 2020 kommer vi öppna upp för en liten grupp att gå kurs med oss här i Göteborg! 5 tillfällen á 3 timmar fördelande över 10 veckor.

Läs mer här