Events i Göteborg i april

Just nu är jag ute och föreläser en hel del, och det är seriöst bland det roligaste jag vet. Att få stå och prata om hur vi kan bli mer stay cheap, vilket drömjobb jag har!

Det är vanligast att företag anlitar mig men jag har också två helt egna event på g i Göteborg, som du nu kan anmäla dig till. En matlagningskväll och en yogaförmiddag. SÅ taggad på dessa!

Hanna-föreläsning-1.jpg

Event i Göteborg i april

Torsdag 5 april: Cook- a-long med föreläsning 

En kväll med gemenskapen i fokus! Jag har så länge känt att jag vill göra en cook- a- long tillsammans, och sen sitta och äta ihop! Kvällen börjar med föreläsningen ”Bra mat för dig, din plånbok och planeten” som följs av att vi lagar mat ihop. Och sen givetvis äter den!

Pris: 395 SEK inkl mat
Max 20 deltagare

Anmälan: Görs via TimeCenter, klicka här för att komma till anmälan.
OBS! Inbetalning måste ske (via Swish) för att säkra en plats.
Vill du läsa mer? Se en mer utförlig beskrivning på Facebook. 
Plats: Kolgruvan, Kolgruvegatan 12, Göteborg

Söndag 15 april: Yoga med föreläsning och frukost

En härlig söndagförmiddag med fokus på att landa i kroppen, vara närvarande för att fundera över ditt liv, och hur du kan använda tänket ”att stay cheap” för att nå dina mål.
Vi börjar morgonen med en härlig yoga på ca 90 minuter till riktigt goa beats med DJ. Så taggad på det då jag själv ÄLSKAR den typen av yoga. Yogan är mjuk, flowig och innehåller även meditation och en skön avslappning på slutet. Efter yogan får du sätta dig ned till ett uppdukat frukostbord som kommer att ge dig massor av inspiration till mer ”cheapiga” frukostar, och under frukosten lyssna på föreläsningen ”Bra mat för dig, din plånbok och planeten” med mig. Under föreläsningen kommer du att få uppgifter att fundera över, så detta är en förmiddag med dig i fokus 🙂

Pris: 395 SEJ
Max 25 deltagare
Anmälan: Görs via TimeCenter, klicka här för att komma till anmälan.
OBS! Inbetalning måste ske (via Swish) för att säkra en plats.
Vill du läsa mer? Se mer utförlig beskrivning på Facebook. 

Plats: Kolgruvan, Kolgruvegatan 12, Göteborg

Jag hoppas att vi ses!

Portionen under tian - Styrsö-13.jpg

Vill du boka mig för en föreläsning? 

Vill du att jag ska komma till företag och föreläsa? Skicka mig ett mejl på portionenundertian@gmail.com eller ring mig på 0709-60 78 29 –

Kommentera