300-kronorsvecka

Augusti 2019

Nu är vi inne i mitten på augusti och många kanske är tillbaka från semestern. Kanske är det lite skralt i plånkan nu såhär en vecka innan löning eller kanske är det najs att komma tillbaka till rutiner igen. Kanske både och? Den här veckan tänker vi att vad passar bättre än att kicka igång med en matlådespecial? Vi har samlat några storfavoriter på matlådefronten för att göra det lite lättare att komma igång med matlådor såhär efter semestern. Hoppas att ni är pepp på att stay cheap!

Måndag

Majscarbonara

Blötlägg kikärtor till falefeln och den fruktiga kokosmjölksgrytan under natten till tisdag

Onsdag

Fruktig kokosmjölksgryta

Detta recept är 8 portioner. Spara hälften till söndagen.

Söndag

Fruktig kokosmjölksgryta

Värm upp från onsdagen.

3 Kommentarer

  1. LenaSalle

    Hej! Jag bor i Turkiet och har svårt att få tag i en del grejer. Tex havregrädde. Hur gör jag den själv?

  2. Karoline

    Låter intressant och en bra idé med 300 kr veckan, är själv student så att spara pengar på mat är nog inte dumt då det är dit mina pengar går mest! Tack för receptet ser, gött ut 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHET! Klicka hem 300-kronorsveckan direkt via mat.se

Nu är det ännu enklare att köpa hem alla ingredienser till den senaste 300-kronorsveckan online! Vi har fyllt en varukorg hos mat.se som innehåller allt du behöver. Just nu får du dessutom som ny kund hos mat.se 200 kr i rabatt när du uppger rabattkoden UNDERTIAN200 (plus ytterligare 100 kr på ditt andra köp och ytterligare 100 kr vid ditt tredje köp – alltså totalt 400 kr i rabatt som ny kund)

Vill du ha mer inspiration till klimatsmart, billig och god mat? Spana in våra böcker.

Hanna Olvenmark, grundaren till Portionen Under Tian, har släppt två kokböcker med mängder av recept som är bra för dig, din plånbok och planeten. Den första boken ger dig en intro till hela konceptet medans den andra är en fördjupning i hur vi kan äta mer i säsong.