Krämig vitkålspasta med tofu och rökt paprikapulver

Tid 30 min
10 kr/portion
0.1 kg CO2e
Utsläppsberäkningen är gjord i samarbete med CarbonCloud och visar antal kilo koldioxidekvivalenter en portion släpper ut.

En vegansk snabb och krämig pasta som gör sig extra god med nymalen svartpeppar! Lika god direkt som till matlådan dagen efter!

Tillagning

Koka upp pastavatten och lägg i pastan. Koka enligt anvisning på förpackningen.

Finhacka lök och vitkål. Stek på medelvärme tills löken mjuknat. Häll i paprikapulver och buljong, rör om. Tillsätt grädden och låt småputtra ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.

Hacka tofun i små kuber och knaperstek i en separat stekpanna. Vill du ha en extra rökig pasta kan du också strö över lite rökt paprikapulver på dem.

Blanda ihop den färdigkokta pastan med såsen och toppa med tofun och ett par drag med pepparkvarnen.

1 Kommentar

  1. Julia

    Jättegott!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Portionen Under Tian – ÄTA UTE! Nu kan du förhandsbeställa ett signerat exemplar av Hanna Olvenmarks tredje bok!

Staycheappodden

’Avsnitt 21 – Peppade på 2021’

Vi sparkar igång 2021 med en till utomhuspodd i vackert vinterlandskap nära Hannas stuga. Vi pratar om våra avslut på 2020 och blickar framåt mot året som precis börjat. Vad vill vi göra mer av? Vilka vanor vill vi ta med oss i det nya året?

Du hittar oss där poddar finns under namnet ’Staycheappodden’. Lyssna på senaste avsnittet här.

Klicka hem 300-kronorsveckorna direkt via mat.se

Nu är det ännu enklare att köpa hem alla ingredienser till den senaste 300-kronorsveckan online! Vi har fyllt en varukorg hos mat.se som innehåller allt du behöver. Just nu får du dessutom som ny kund hos mat.se 200 kr i rabatt när du uppger rabattkoden UNDERTIAN200 vid köp över 750 kr samt fri frakt. *Denna tjänst är ett betalt samarbete med mat.se. Alla 300-kronorsveckor hittar du här.