Lingonglöggsmoothie

Tid 5 min
8 kr/portion
0.2 kg CO2e
Utsläppsberäkningen är gjord i samarbete med CarbonCloud och visar antal kilo koldioxidekvivalenter en portion släpper ut.

Den här smoothien kom till lite av en slump. Jag stod hemma en morgon, höll på att preppa för en utefrulle och hade precis hällt i alla ingredienser till en lingonsmoothie med pepparkakskryddor i när jag såg en öppnad flaska glögg i kylen. Jag tog flaskan och hällde i en skvätt. Och det blev SÅ gott. Detta måste du bara prova!
Kanske så att detta blev min favoritsmoothie för i år till och med! Du måste inte ha glögg i, men om du nu råkar ha lite över efter julhelgerna så är detta ett tips. Ett annat tips angående glögg är att det går fint att frysa in och använda som smaksättare i annat, ex grytor

Tillagning

Skala bananen.
Mixa alla ingredienser i en blender eller med en mixer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Portionen Under Tian – ÄTA UTE! Nu kan du förhandsbeställa ett signerat exemplar av Hanna Olvenmarks tredje bok!

Staycheappodden

’Avsnitt 21 – Peppade på 2021’

Vi sparkar igång 2021 med en till utomhuspodd i vackert vinterlandskap nära Hannas stuga. Vi pratar om våra avslut på 2020 och blickar framåt mot året som precis börjat. Vad vill vi göra mer av? Vilka vanor vill vi ta med oss i det nya året?

Du hittar oss där poddar finns under namnet ’Staycheappodden’. Lyssna på senaste avsnittet här.

Klicka hem 300-kronorsveckorna direkt via mat.se

Nu är det ännu enklare att köpa hem alla ingredienser till den senaste 300-kronorsveckan online! Vi har fyllt en varukorg hos mat.se som innehåller allt du behöver. Just nu får du dessutom som ny kund hos mat.se 200 kr i rabatt när du uppger rabattkoden UNDERTIAN200 vid köp över 750 kr samt fri frakt. *Denna tjänst är ett betalt samarbete med mat.se. Alla 300-kronorsveckor hittar du här.